<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=696917980412452&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Powerful Personalization. Made Easy.

Leverera personaliserade shoppingupplevelser åt dina kunder i realtid. Skapa, lansera och optimera 1:1 marknadsföringskampanjer lätt med Nosto!

STEG 1

Det är snabbt och enkelt att komma igång! Börja med att skapa ett Nosto konto.

 

STEG 2

Efter att du skapat ditt Nosto konto kommer Jetshop att kontakta dig för att att hjälpa dig att få Nosto skriptet på plats.

STEG 3

Välj vilka Nosto element du vill använda på din butik. Nu är du redo att gå live med rekommendationer i din webshop!

En heltäckande personaliseringslösning för Jetshop kunder

Personaliserade Rekommendationer

Nostos lätthanterliga personaliseringslösning analyserar dina kunders beteende, lär sig deras preferenser, och gör det möjligt att leverera automatiserade och personliga rekommendationer i realtid, allt för att förbättra kundupplevelsen.

Pop-ups

Huvuddelen av försäljningen online förloras på grund av osäkra, tveksamma köpare. Öka konverteringsgraden med hjälp av tidsbegränsade erbjudanden och rabatter via pop-ups som visas åt rätta kunder, rätt tid med rätta produkter!

Skapa en känsla av brådska och uppmuntra kunderna att agera nu.

Personaliserade Emails

Skräddarsy dina emails för att tala åt varje individuell kund. Du kan lätt lägga till Nostos produktrekommendationer i dina marknadsföringsemail, och försäkra att varje individuell kund rekommenderas bara de produkter de är mest sannolika att köpa. Du kan också använda dig av Nostos färdiga email templates och börja skicka ut personaliserade emails via Nosto.

Resultatet? Högre CTR, högre konverteringsgrad i emails och glada kunder!

Facebook ads

Nostos Personaliserade Facebook-annonser anpassar sig automatiskt till varje kunds individuella beteende och preferenser. På detta sätt försäkrar du att bara de mest relevanta produkterna synns i dina kunders nyhetsfölden.

Resultatet? Dynamiskt Facebook innehåll som ger högre konverteringsgrad, större ordervärden och nöjdare kunder.

Realtids analys

Nostos Admin ger en fördjupad analys om vad som händer i din butik i realtid. Nostos rapporteringsverktyg hjälper dig hålla koll på dina nyckeltal och hur Nosto hjälper dig att nå dem.

Så fungerar Nosto

hnw-product.png

Produktprofilering

Nostos algoritmer analyserar hur besökarna interagerar med dina produkter och genererar automatiskt knivskarpa personliga rekommendationer.

hnw-customer.png

Kundprofilering

Nosto bygger rika kundprofiler för varje besökare, baserande på deras tidigare och nuvarande interaktioner med din butik, varefter vi kan erbjuda en unik 1:1 personalisering.

hnw-revenue.png

Intäktsoptimering

Nosto analyserar tidigare resultat för individuella produkter och prioriterar dem med fokus på förväntad försäljning. Den här datan kombineras med våra lagrade kundprofiler för att förutsäga hur mycket försäljning en produkt kommer att generera.

hnw-sale.png

Filtreringsregler

Anpassa enkelt logiken bakom rekommendationerna och underliggande algoritmer med hjälp av filtreringsregler för att hjälpa dig att uppnå dina specifika affärsmål.

Varför Nosto? 

En plattform. Oändliga möjligheter.

Med Nostos helhetstäckande lösning kan du hantera alla dina personaiseringskampanjer från ett och samma ställe. Tack vare avancerade anpassningsmöjligheter har du full kontroll över vilka rekommendationer som ska visas när, var och till vem. 
 

Byggd för marknadsförare. Älskad av IT.

Nostos användargränssnitt gör det superenkelt att bygga smarta marknadskampanjer med personliga rekommendationer. Skapa, lansera och optimera 1:1 marknadsföringskampanjer utan att använda dig av IT resurser.
 

Ett helt team arbetar för din framgång!

Våra e-handels experter har arbetat med tusentals ehandlare globalt. Med hjälp av deras lärdomar kan vi hjälpa dig hitta de bästa personalisering inställningar för din butik och kontinuerligt optimera för att nå toppen KPIs. 
 

Rättvis prissättning

Nosto tar inga fasta kostnader och har inga tidsbundna kontrakt. Vi tar bara en liten procent av intäkterna då vi hjälper dig sälja dina produkter.
 

Snabb och enkel implementering

Nosto har helt förändrat sättet med vilken personaliserings-lösningar integreras med en webbutik. Vår lösning kan läggas till en webbplats med bara några klicks och låter ehandlare komma igång med personalisering inom några få dagar.

Skapa Nosto konto